2777
2789
عنوان

بچه دوم و ای وی اف

| مشاهده متن کامل بحث + 16331 بازدید | 58 پست
هزینه اش با ای وی اف جداست یا باهم۱۵تومن؟

تعیین جنسیت، ۲ یا ۳تومن بیشتره

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
منم دو دلم همه عوارضشو میگن ضرر داره

من بچه می خوام و راه دیگه ای هم جز این برا بچه دار شدن ندارم

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تعیین جنسیت، ۲ یا ۳تومن بیشتره

چه خوب عزیزم منم اصفهانم اگه میشه ادرس مرکزی ‌که میری رو برام بفرست یا اسمشو بگو تا ببینم اصلاح ژن هم انجام میدن یانه من نه اقدام کردم نه بچه دارم ولی یه بیماری ارثی داریم نمیخوام به بچه ها برسه گفتن اصلاح ژن جواب میده تازه گفتن تعداد و جنسیتش هم میتونم انتخاب کنم 

ببینیم چی میشه

کاربر قدیمی هستم ولی به لطف یه عده تعلیق شدم 🙃
من دوبار پانکچر داشتم و هر دوبار جنین فریز نداشتم.مراحل دیگش برام سخت نیست..ولی بعد از پانکچر درد زی ...

منم از شروع داروها تا پریودی بعدی حالم بده.

بار اول که بعد پانکچر ۲روز بستری شدم بیمارستان.

با شروع دارو ها حالت تهوع و بی اشتهایی می گیرم، هرچی میره جلو، بدتر میشم، بعدشم ضعف و بی حالی، بعد عمل هم استفراغ و درد و...

ولی دیگه چند روزه، تحمل کن

چه خوب عزیزم منم اصفهانم اگه میشه ادرس مرکزی ‌که میری رو برام بفرست یا اسمشو بگو تا ببینم اصلاح ژن ه ...

کلینیک ناباروری اصفهان اسمشه.

خ مشتاق دوم

شمارش اینه

32678003

32678055

[QUOTE=268896382]منم از شروع داروها تا پریودی بعدی حالم بده. بار اول که بعد پانکچر ۲روز بستری شدم بیمارستان. با شرو ...[/QUO

انشاالله تلاشهات نتیجه بده..منم شاید رفتم فقط به خاطر دخترم

۴سال

طلوع جان سلام برای بچه دوم ای وی اف کردی؟

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
طلوع جان سلام برای بچه دوم ای وی اف کردی؟

سلام عزیزم. من مشکلاتم زیاده و کارهای زیادی کردم. 

من پارسال ای وی اف کردم و ۶جنین تشکیل شد، خواستم انتقال بدم، دکتر گفت لوله ات هیدروسالپنک هست، اول لاپاراسکوپی کن و لوله ات رو بردار بعد انتقال بده. من قبول نکردم و اصرار کردم برا انتقال که۲تا جنین انتقال دادم و منفی شد. دیگه دکتر گفت لاپارا کن. رفتم پیش دکتر زهرا عسگری برا لاپارا، گفت جنین هات کمه، ۴تا داشتم، یه بار دیگه میکرو کن و جنین فریز کن بعد، دیگه ۲ماه پیش میکرو شدم و این بار ۱۱تا جنین تشکیل شد و رفتم پیش آصف جاه نوبت عمل گرفتم که آبان بهم نوبت داده. بعد از عملم ان شاءالله انتقال میدم