2777
2789
عنوان

دارم از الان. واسه ۲۰ سال دیگ

411 بازدید | 23 پست

برای پسرم میخوام سرویس طلا و النگو و اینا بخرم ک یموقع زنش ناراحت نشه ک چرا کم دارم دوست دارم عروسم‌تو دستش ۱۲ تا النگو و دوتا سرویس طلا بدم با انگشتر و نشون و حلقه 

دوست دارم وقتی عقد کرد زنگ بزنم بهش بگم با پسرم برین هرچی دوست داری بخر برای خودت هرجی ک دلت میخواد نگران هزینشم نباش

دوست دارم شب عروسیش بهش بگم برو بگرد بهترین ارایشگاه بهترین تالار بهترین کارت عروسی رو انتخاب کن چون تکرار نمیشه این شب برای تو برو لباس عروس انتخاب کن هرجور ک دلت میخواد

دوست دارم روزی ک عقد کرد برم براش تالار رزرو کنم و بهترین لباسو بگم برای خودت انتخاب کن نگران هزینش نباش برو بهترینهارو برای خودت انتخاب کن 

دوست دارم شب عقدش منو باز غذا بدم هرکی هرجی دوست داشت سفارش بده و بعدشم برای کادوی عقدشون بهترین ماشینو بدم ب پسرم و بهترین سرویس و گرونترین سرویس طلارو کادو بدم ب عروسم

دوست دارم قبلش ازش بپرسم دوست داری من دعوتت کنم یا خودت دوست داری مث دخترم بری بیایی و عزیزه دل من بشی

دوست دارم هر مناسبت براش بهترین هارو با بهترین تزیین ببرم براش

دوست دارم وقتی سیاهه مینویسن بگم نگران نباشین دست ب دست هم میدیم میسازیم

دوست دارم شب عقدش بهشون خونه بدم تا وقت کنن برن بسازن 

فقط ازش بخوام همیشه پسرم بخنده 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پس پسرت چیکار کنه 😐پسرت بیکار بمونه تلاشی نکنه؟،😐

پسرمو از الان دارم مرد بار میارم اول زندگی بره با زنش خرج کنه اینا وظیفه منه ن پسرم پسرم پولاشو نگه داره بازنش عشق و حال کنه

چه خوب برادر شوهرم روز عروسی پسرش یه کلید اپارتمان سویچ ماشین و سرویس طلا داد بهشون، منم ارزم همینه جقدر خوب اینطوری😍😍

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔

انشالله حاجت رواشی پسرت سلامت باشه سایه پدرو مادر بالا سرش ،، اما عزیز جان بعد اینهمه کار عروس میاد ...

اگر من بد باشم قطعا این کارو میکنه همینجا تایپیکایی دیدم ک بشدت عاشق مادرشوهرن

چه خوب برادر شوهرم روز عروسی پسرش یه کلید اپارتمان سویچ ماشین و سرویس طلا داد بهشون، منم ارزم همینه ...

درسته وظیفه منه دختر مردم میاد تو خانوادم بهش ارج بدم تا همه بدونن ما خانوادگی احترام داریم عروس عضو خونه ماس