2777
2789

بچه ها دخترم داره دوساله میشه 

از اول مجرای اشکش بسته بود کلی اشک و عفونت میومد دکتر گفته بود باید ماساژبدید تابازشه ولی بازنشد.

دوسه روزه بدجوری عفونت میداد امشب بردمش چشم پزشک گفت خانوم دخترت فورا باید میل بخوره   تو اتاق عملبدجوری عفونت کرده چشماش. ولی ریسکش زیاده احتمالا بازنشه (چون این عمل تایه سال هست)و یه جراحی سخت احتمالا لازم داشته باشه

از سرشب دل تو دلم نیست به خاطر بی مسعولیتی خودم که زودتر نبردمش دکتر.😭😭😭

کسی بوده اینجوری با میل زدن بازنشده باشه؟

اللهم عجل لولیک الفرج

از اول همینطوری بود ولی دوسه روزه وحشتناک عفونت میده جوری که صبحا چشاش باز نمیشه😭

کاشکی حرف اطرافیان گوش نداده بودم میگفتن ماساژ بده همچنان تا اخرش بازشه

اللهم عجل لولیک الفرج

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از اول همینطوری بود ولی دوسه روزه وحشتناک عفونت میده جوری که صبحا چشاش باز نمیشه😭 کاشکی حرف اطرافی ...

میل بازش میکنه نگران نباش

ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹
دکتر گفت بعد یه سال اون حالت غضروفی میشه و امکانش کمه بازشه😥😥😥

دکتربگه دکترکیه امیدوتوکلت ب خداباشه بازمیشه دلم روشنه

ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹