2777
2789
عنوان

شب برفی اصفهان🤩🤩

451 بازدید | 25 پست

داره یه برف قشنگ میباره دلم نمیاد  بخوابم همه جا کم کم سفید میشه🥰🥰

یادش بخیر بچه بودیم میخوابیدیم برف میومد صبح پای رادیو میشستیم بگه به خاطر برف تعطیله نیاین مدرسه بعد میرفتیم برف بازی😁😁

در اگر بر تو ببندد مَرو و صبر کن آنجا🍃ز پسِ صبر،تو را او به سرِ صدر نشاند🍃و اگر بر تو ببندد همه رَه ها و گُذرها🍃 رهِ پنهان بنماید که کَس آن راه نداند♥

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برف داره میاد؟ کدوم قسمت اصفهانی؟ برم ببینم

آره سمت دروازه شیراز حتما همه جا داره میاد 

در اگر بر تو ببندد مَرو و صبر کن آنجا🍃ز پسِ صبر،تو را او به سرِ صدر نشاند🍃و اگر بر تو ببندد همه رَه ها و گُذرها🍃 رهِ پنهان بنماید که کَس آن راه نداند♥

برای مادرم  ک بهترینم بود               جایی خوانده بودم  که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل میدهد. و تجربه را زیاد می‌کند. هیچجا ننوشته اند که درد  با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه میروند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌تفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز دردچیزی نمی‌روید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌روند  چیزی ننوشته است.

آره سمت دروازه شیراز حتما همه جا داره میاد 

پشت پنجرم الان نمیتونم بفهمم برفه یا بارون

بـزن دلـو به دریـا🌊 بیـا..تنهـام تـو دل🤍 تنهـاییا..دنیـارو🌍ول کن و تنهـا بیـا..فقـط قلبتـو❤️ همرات بیـار..

جدی ما شاهین شهریم برم ببینم اینجا برف میاد یا نه 

خدایا ممنون که پسرمو صحیح و سالم گذاشتی تو بغلم پسرم در تاریخ 1399/11/26 دنیا اومد البته قرار بود 1399/1۲/7 درهفته ۳۷دنیا بیاد که بخاطر مسمومیت بارداری زودتر دنیا اومد    پسرم منو آجی دنیا و بابایی بیصبرانه منتظرت هستیم 😍😍 اگه میشه برا سلامتی پسرم یه صلوات بفرستین                تیکرم به وقت سزارین  برامون دعا کنین سالم از اتاق عمل در بیایم 😘
خوش بحال تون من بندر م ابری ه هوا گرم،خوش بحالتون

من عاشق بندرم خوش به حال شما🤩

پشت پنجرم الان نمیتونم بفهمم برفه یا بارون

اینجا سفید شده درختا و رو زمین