2777
2789
عنوان

حساسیت بچه یکساله

231 بازدید | 10 پست

بچه م به لبنیات ،ماهی،کنجد،سیب زمینی،سفیده تخم مرغ حساسیت داره 

😭😭  خیلی سخته چند سال بهش ندم 

کلا هرچی که با شیر درست شده (پنیر،کره،شیر،دوغ،خامه،ماست،کیکی که با شیر درست شده،بیسکوئیت،بستنی،پنیرپیتزا،پفک ،چیپس،هرچیزی که پنیری باشه)

کاش حداقل به سفیده حساسیت نداشت 

چون شیر خودمو میدم بهش،خودمم نمیتونم بخورم 

😪

میفهممت بچه منم همین بود ۵سالگی خوب شد

یعنی از بدو تولد متوجه شدین ؟بچه من تنش میخاره چندماهه اینطوریه ،دیروز دکتر ازش تست گرفت متوجه شدیم 

سینه شم خس خس میکنه زود زود مریض میشه بچه م 

خیلی سخته خدا کمکم کنه😪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی از بدو تولد متوجه شدین ؟بچه من تنش میخاره چندماهه اینطوریه ،دیروز دکتر ازش تست گرفت متوجه شدیم& ...

بله از نوزادی

بچه دومم هم داره الان ۸ماهس

میگذره عزیزم غصه نخور 

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
انشاالله که خوب بشن شما شیر خودتونو میدادین؟ 

به اولی تا۸ماه دادم بعد شیرخشکی شد

دومی شیرخشکیع

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
به اولی تا۸ماه دادم بعد شیرخشکی شد دومی شیرخشکیع

اولی رو چطوری متوجه شدین خوب شده؟

به شیر حساسیت داشت؟

میترسم تا ۲ سالگی خوب نشه بعدش که از شیر گرفتم نتونه لبنیات بخوره رشدش خوب نباشه آخه الانشم بچه ی ریزیه 

اولی رو چطوری متوجه شدین خوب شده؟ به شیر حساسیت داشت؟ میترسم تا ۲ سالگی خوب نشه بعدش که از شیر گرف ...

خودم حساسیت زداییش کردم از روزی ی قاشق مرباخوری شیر شروع کردم تا۱۵روز بعده ۱۵روز شد دوتا قاشق مربا خوری همینجوری ادامه دادم تا خوب شد

بهش مکمل کلسیم بده 

خودم حساسیت زداییش کردم از روزی ی قاشق مرباخوری شیر شروع کردم تا۱۵روز بعده ۱۵روز شد دوتا قاشق مربا خ ...

همون ۵ سالگی این کارو کردی ؟دکتر فعلا گفته تا ۶ ماه پرهیز غذایی داشته باشین تا ببینیم بعدش چی میشه 

همون ۵ سالگی این کارو کردی ؟دکتر فعلا گفته تا ۶ ماه پرهیز غذایی داشته باشین تا ببینیم بعدش چی میشه&n ...

۴سالگی

بله حتما پرهیزو رعایت کن شدید تا واکنش های بدنش بخابه