2777
2789

در جریان که هستید همسرم و مادرم دوسال قطع رابطه بودن و هر دوهم مقصر بودن اما هر کدوم خودشو مبرا میدونه و طرف مقابل رو گناهکار

خلاصه دوماهی میشه از طریق پیامک حرف میزنن اونم تبریک مناسبت ها و تشکر و اینا

روز مادر همسرم به مادرم پیامک میده اما به نظرتون بهش بگم که تماس بگیره‌؟ قبول میکنه؟

ازتون تمنا دارم دعا کنید این دوتا آشتی کنن ، قبلا انقدر رابطشون خوب بود عین مادر و پسر واقعی 😔 اما الان 😔

خواهش میکنم دعا کنید خوب شن باهم من تک فرزندم پدرمم فوت شده خواهش میکنم❤

خواسته‌هایت‌را‌بسپار‌به‌خدایی‌ ﮼که‌تمام‌کارهایش‌به‌موقع‌است

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ب نظر من دخالت نکن خودشون کم کم‌مث سابق میشن .

آخه قلبم طاقت نمیاره😔

میخوام رفت و آمد کنن مثل بقیه مثل قبل 

ایشالا درست میشه عزیزم  ولی حالا پیامم خوبه دیگه سخت نگیر

نه بابا بابت این پیامم هزاران بار شکر نمیدونی که کارد و پنیر بودن

میگم مثلا تماسم پیشنهاد بدپ

آخه قلبم طاقت نمیاره😔 میخوام رفت و آمد کنن مثل بقیه مثل قبل 

خب یه بار بهش بگو ..اما زیاد فشار نیار ..ک‌همین‌پیام نده .یه بار بگو انشالله ک قبول میکنه 

تو اسمم رو میدونی نه داستانمو😑

انشاالله با هم خوب میشن عزیزم نگران نباش گذر زمان همه چیو درست میکنه. آره بگو حتما قبول میکنه، مثلا بگو میدونی چی منو خوشحال میکنه؟! یا اینکه بهترین هدیه واسم اینه که با مادرم آشتی کنی و حرف بزنی، نمیخوای تو روز زن خانومتو خوشحال کنی، یه چنین چیزایی بگو امیدوارم همه چی درست شه، رابطه خودت با مادرشوهر خوبه 

انشاالله با هم خوب میشن عزیزم نگران نباش گذر زمان همه چیو درست میکنه. آره بگو حتما قبول میکنه، مثلا ...

حتما😍

ممنونم