2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت🥺😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1900 بازدید | 76 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم توضیح میدی اوابوست چیه؟؟

قرص تقویت تخمک هرکی خورده نتیجه گرفته چون خیلی وقتا تخمک بالغ داریم ولی کیفیت نداره و قدرت باروری نداره برای همین اوابوست همه مکمل هارو داره 

♥️
عزیزم تیکر گذاشتی من مجردم هیچی سرم نمیشه مبارک باشه  نمی دونم اصلا آمپول آزادسازی چیه ی وقت ه ...

منم ک متاهلم نمیفهمم😁

کانال جزوه آنلاین سال ۱۳۹۵ تاسیس شد .ابتدا جزوات دستنویس خودرا در کانال به فایل تبدیل و در اختیار عموم قرار میدادم .سپس جزوات دانشکده را جمع آوری و آنها رو به صورت آرشیوی با نام اساتید ارایه میکردم . مفتخرم که هم اکنون از تمام ایران برای انجام خدمات دانشجویی مثل تایپ ،مشاوره پایان نامه و تحقیق، مراجع مجازی دارم ...  جزوه های دستنویس داری ازت میخرم ...کتابهاتو پیدا نکردی به کانالم سر بزن و از ادمین بخواه تا برات پیدا کنه ... کارتایپ و ... خلاصه هرکار دانش آموزی و دانشجویی که نتونستی از پسش بر بیای کافیه یه پیام بدی... ۵نفر مستقیم و بیش از ۵۰ نفر غیر مستقیم از طریق کانال درآمد زایی دارند. قیمت ما کاملا دانشجوییه👍
ببخشید گلم چطوری برات امپول نوشتن مشکلت چی بود من هیچی برام نمینویسن تخمکام نابالغن

منم تخمک هام نابالغه د‌کترم تجویز کرد گلم

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"
قرص تقویت تخمک هرکی خورده نتیجه گرفته چون خیلی وقتا تخمک بالغ داریم ولی کیفیت نداره و قدرت باروری ند ...

بمن فقط متفورمین نوشتن

کانال جزوه آنلاین سال ۱۳۹۵ تاسیس شد .ابتدا جزوات دستنویس خودرا در کانال به فایل تبدیل و در اختیار عموم قرار میدادم .سپس جزوات دانشکده را جمع آوری و آنها رو به صورت آرشیوی با نام اساتید ارایه میکردم . مفتخرم که هم اکنون از تمام ایران برای انجام خدمات دانشجویی مثل تایپ ،مشاوره پایان نامه و تحقیق، مراجع مجازی دارم ...  جزوه های دستنویس داری ازت میخرم ...کتابهاتو پیدا نکردی به کانالم سر بزن و از ادمین بخواه تا برات پیدا کنه ... کارتایپ و ... خلاصه هرکار دانش آموزی و دانشجویی که نتونستی از پسش بر بیای کافیه یه پیام بدی... ۵نفر مستقیم و بیش از ۵۰ نفر غیر مستقیم از طریق کانال درآمد زایی دارند. قیمت ما کاملا دانشجوییه👍

من ۲۸ سالمه مجردم تا سال دیگه ازدواج نکنم میخوام ب روشی ک برای دختران باکره هست تخمک فیریز کنم قبلش باید چی کار کنم کیفیت تخمک خوب باشه دکتر خوب می شناسید شما ؟

خدا با من است 🙌🌹
منم تخمک هام نابالغه د‌کترم تجویز کرد گلم

دکتر من تجویز نمیکنه چرا😭فقط متفورمین بزور نوشت براام

اوابوست روزی چند تا میخوردی

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"
دکتر من تجویز نمیکنه چرا😭فقط متفورمین بزور نوشت براام

دکترتو عوض کن منم هفت ماه پیش یکی میرفتم هیچی نمیاد فقط فولیک اسید داده بود می‌گفت برو ی سال دیگه بیا 

منم عوض کردم دکترمو این دارو ها رو داد 

♥️