2777
2789

کسی هست خودش یا دوستان آشنایانش ترکیه زندگی کرده باشه؟

چطور جاییه؟

دیشب داشتم با چند تا ایرانی که رفتن ترکیه برای زندگی صحبت میکردم بهم میگفتن ترکیه اینطوری که داخل ایران مردم فکر میکنن خیلی مدرن و پیشرفته و مردمانش خیلی توی رفاه و آسایش هستن اصلا نیست 

بهم گفتن حتی ایران خودمون مدرن تر و پر امکانات تر 

انگار فقط ترکیه به درد مسافرت می‌خوره

نظر شما چیه؟

اینجور چیز ها حقیقت داره ؟

دختری از دیار آفتاب ☀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونجا هم مثل اینجا امنیتیه خوبیش فقط اینه ک حجاب آزاده 

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼

ترکیه هم برای زندگی خوب مثل ایران پول میخواد وگرنه معمولیه

بعضی وقتا از خودم میپرسم: ما این همه بلا سر هم میاریم بعد خدا مارو بخاطرشون میبخشه؟ولی بعدش که به اطرافم نگاه میکنم میفهمم که خدا خیلی وقته از اینجا رفته و رهامون کرده...

ترکیه ایرانه 

منتها فقط بخاطر شرایط ایران شده قطب گردشگری ایرانیا 

ایران بدون حجاب اجباری و مصرف الکل و برند ها 

همین 

وگرنه از لحاظ اقتصادی و حکومتی همچین تعریفی نداره

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️
ما ترکیه خونه داریم!  سوالی چیزی داری  بورس  قشنگ توضیح بدم بهت

من میخواستم ی ملک بخرم اونجا دو میلیارد می‌گفت سمت غربی فکر کنم خیلی پرته جاش درسته؟؟

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼

مدرن تر نیست، معمولیه عین کشور خودمون..فقط توش آزادن مردم...

هرجا بخوای زندگی کنی باید پول داشته باشی

‏یه بار یکی حرف قشنگی زد سطح و کلاس یک خانواده رو پول تعیین نمی کنه. رفتار مردهای اون خانواده با زن های اون خانواده تعیین می کنه که چقدر با کلاس یا بی کلاس اند😊👌