2777
2789
عنوان

چی برای سرفه بچه خوبه فوری قطع بشه یا کم بشه بتونه بخوابه

| مشاهده متن کامل بحث + 11536 بازدید | 48 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان دادم از دارو های قبلی که دکتر داده بود  اسفند ۵ ساله میشه

ببین عزیزم ،فردا از عطاری گل خطمی بگیر دمنوش کن با نبات بهش بده ،خیلی خوبه برا سرفه ،

هر کسی خواست براش چله میگیرم قران میخونم ،سوره حشر، زیارت عاشورا ،زیارت ال یاسین ،نادعلی ...
الان دادم از دارو های قبلی که دکتر داده بود  اسفند ۵ ساله میشه

آره دکسترمافون هم عالیه ‌‌‌‌‌‌ ولی من پسرم 7 سالشه شیر و زردچوبه میدم کلا بهتر شده ..حالا تو اینترنت تحقیق کن

دارم هر روز میدم عنابم میدم

به خدا منم دو تا بچه دارم ،پشت سر هم یا این سرما میخوره یا اون ، سیستم ایمنی بدنشون ظعیفه الان چند ماهه شروع کردم مرتب براشون ویتامین میخرم ،با اولین پولی که دستم بیا میخرم براشون شاید یکم تقویت شن سرماخوردگی دست از سرشون برداره 

هر کسی خواست براش چله میگیرم قران میخونم ،سوره حشر، زیارت عاشورا ،زیارت ال یاسین ،نادعلی ...

اووف قلبم درد اومد سر صبحی

خجالتم خوب چیزیه

حتما بچه ندارن که همچین پیشنهاد مزخرفی میدن 

بیشعور بودن از یه سریا میچکه شُرشُر

•فقیر،به دنبالِ شادی ثروتمند.ثروتمند،به دنبال سادگی زندگی فقیر است.کودک،به دنبال آزادی بزرگتر.بزرگتر،به دنبال سادگی کودک.آنان که رفته اند،در آرزوي بازگشت.آنان که مانده اند،در آرزوی رفتن.خدایا...کدامین پل در کجای دنیا شکسته استکه هیچ کس به مقصدش نمیرسد؟