2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیشدمگه اخرش ابجیش??

من یه دختر ویک زن قوی ام🤍یه دختری که همدم نداشت خواهر نداشت و همیشه دردو دلاشو به خودش میگفت اما هیچوقت کم نیاورد...💔دلش شکست تنهاموند زمین خورد اما دوباره رو پای خودش وایستاد🌱با من از ناامیدی حرف نزن....من دختر روزای تنهایی ام❣
واقعا متاسفم براتون اون دختر ۱۵ ساله خودم بودم اونجا گفتم دخترمه چون اگه میگفتم خودمم گزارش میخورد ...

خب ک چی چرا اونکارا رو کردی

من یه دختر ویک زن قوی ام🤍یه دختری که همدم نداشت خواهر نداشت و همیشه دردو دلاشو به خودش میگفت اما هیچوقت کم نیاورد...💔دلش شکست تنهاموند زمین خورد اما دوباره رو پای خودش وایستاد🌱با من از ناامیدی حرف نزن....من دختر روزای تنهایی ام❣
واقعا متاسفم براتون اون دختر ۱۵ ساله خودم بودم اونجا گفتم دخترمه چون اگه میگفتم خودمم گزارش میخورد ...

خب اگه خودتی چرا میای دلیل کارتو از ما میپرسی؟ دلیلت این بود چهارتا مثه خودتو منحرف کنی؟

عزیزم اگر راستشو میگفتی هم این همه بی اعتمادی پیش نمیومد،هم اینکه جواب سوالات و دقیق تر میگرفتی...

اومدی از ما میپرسی من چرا از لخت خودم فیلم میگیرم  خودت نمیدونی ما بدونیم؟!میدونستیم خودتی به روت نیاوردیم خجالت نکشی که ماشالله از رو هم نمیری

proud femenist