2777
2789
عنوان

سوزن سوزن شدن زیر دل در بارداری🥺

6484 بازدید | 9 پست

سلام من هفته ۱۰بارداری هستم از صبح کمر و دلم خفیف می‌گرفت و ول میکرد الان که شام خوردم زیر دلم احساس سوزن سوزن شدن میکنم توروخدا اگه کسی چیزی می‌دونه راهنماییم کنه نگرانم 

خدایا خودت میدونی چقد سختی کشیدم تا باردار شدم ازت میخوام‌ برام حفظش کنی و سالم تو بغلم بذاریش🥺...🌱 ۱۴۰۱٫۹٫۲۲ صدای قلبشو شنیدم 😭خدایا شکرت🤲❤️

من چیز سنگین بلند کردم نگرانم زیر دلم تیر می‌کشه 

وقتی ده هفته بودم هم کمر درد و دل درد نگرانم میکرد 

بارداری همش ترس و استرس واسه مادره انشالله هممون صحیح سالم نی نی هامونو بغل کنیم 

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

طبیعیه منم هفته هشتم همینجوریم دلم درد میکنه برا بزرگ شدن رحمه 

هووووف مردم از نگرانی بخدا مرسی جواب دادی، الان یه دفه سوزن سوزن شد نگران شدم

خدایا خودت میدونی چقد سختی کشیدم تا باردار شدم ازت میخوام‌ برام حفظش کنی و سالم تو بغلم بذاریش🥺...🌱 ۱۴۰۱٫۹٫۲۲ صدای قلبشو شنیدم 😭خدایا شکرت🤲❤️
من چیز سنگین بلند کردم نگرانم زیر دلم تیر می‌کشه  وقتی ده هفته بودم هم کمر درد و دل درد نگر ...

انشاالله. تا بخوایم فارغ بشیم که نصف گوشت بدنمون می‌ریزه ، سعی کن خیلی سنگین سبکی نکنی

هووووف مردم از نگرانی بخدا مرسی جواب دادی، الان یه دفه سوزن سوزن شد نگران شدم

نه نترس واسه رحمه داره رشد میکنه ❤️

منم دلم بعضی مواقع مث دل درد پریودی درد میگیره 

برای نینیم یه صلوات می‌فرستین؟ 🥺
من چیز سنگین بلند کردم نگرانم زیر دلم تیر می‌کشه  وقتی ده هفته بودم هم کمر درد و دل درد نگر ...

احساس سوزن شدن هم میکردی تو بارداریت؟ طبیعیه؟

من احساس میکردم  یه چیزی کشیده میشه میگن این دردا بخاطر اینکه رحم جا باز کنه

اخه من دیدم لباس زیرم خیس شده واقعا ترسیدم البته الان کم شد اما یه دفه میگیره و ول‌میکنه