اول از همه اینکه آدم باید روزانه حتما از سبزیجات و مغزها و دانه ها و غلات کامل و مواد غذایی پر از آنتی اکسیدان استفاده کنه
من هر روز صبحانه اوتمیل میخورم مواد اولیه اش هم: ۱/۲ کاپ جو پرک رو با مقداری آب و زعفران و گلاب و پودر دارچین میپزم بعد بهش یدونه موز له شده اضافه میکنم و ۱/۴ کاپ مغزیجات خرد شده(ترکیب بادوم زمینی و گردو و پسته و فندق و بادوم و تخمه آفتاب گردان) بهش اضافه میکنم و این اوتمیل رو همراه با یک دونه انار(بخاطر آنتی اکسیدان بالاش) و یک قاشق غذا خوری دانه چیا میخورم
این صبحانه فوق العادست من ۶ونیم صبح میخورمش تا ۱۱ونیم سیر سیرم
میتونید اوتمیل رو بجای زعفران و گلاب و دارچین با پودر کاکائو یا زنجبیل یا هل یا هرچی خودتون دوست دارید درست کنید و با هر میوه ای دلتون میخواد بخوریدش(مثل پرتغال، توت فرنگی، انگور، انبه، هلو و..) این ترکیبی که من گفتم مورد علاقه ی من بود
بعد باشگاه یک لیوان آب همراه با ۱۰ گرم پودر جلبک اسپیرولینا خیلییی مفیده چون هرچی از خواص این سوپر فود بگم کم گفتم
من برنج سفید نمیخورم و فقط برنج قهوه ای مصرف میکنم(هم خوشمزه تره هم پرخاصیت تر) و قبل اینکه برنجو دم بزنم نسبت به میزان برنجم بهش کینوا سه رنگ(هم سفید هم زرد هم سیاه) اضافه میکنم و با کینوا میخورم برنجو مثلا اگه ۱/۴کاپ برنج بپزم ۱/۸ کاپ کینوا هم درکنارش میپزم
حتما نصف وعده ی ناهارم سالاده و توی سالادم از توفو و تخم کتان و خیلی مواقع از سرکه بالزامیک هم استفاده میکنم
نون عادی نمیخورم فقط نون تست جو یا نون تست غلات قهوه ای رنگ میخورم
هر روز ساعت ده یک لیوان قهوه تلخ میخورم و دو سه ساعت بعد نهارم یک لیوان چای سبز یا ماچا میخورم (آنتی اکسیدان همشون خیلی بالاست)
یک روز درمیون دمنوش قارچ گانودرما میخورم
شکر رو سعی کردم کاملا از زندگیم حذف کنم و در مواقع ضروری از استویا استفاده میکنم
کربوهیدرات های ساده ی فراوری شده مثل برنج سفید و آرد سفید و نشاسته رو حذف کردم و سیب زمینی عادی رو با سیب زمینی شیرین جایگزین کردم