2737
2734
عنوان

خانومایی که کیک خیس بلدید درست کنید یه لحظه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 52 پست

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

اینجا نوشته ۱۷۰ من ۱۵۰ درجه میزارم بعد برای اینکه خیلی روش خشک نشه یه ربع اول فقط قسمت پایینو روشن م ...

برا من توسترم حرارت از دوطرف داره از ی طرف هم دارع الان باید ۱۵ پایین  بعد ۱۵ بالا؟

من میسازم دوباره دنیامو یه نفرع😉
برا من توسترم حرارت از دوطرف داره از ی طرف هم دارع الان باید ۱۵ پایین  بعد ۱۵ بالا؟

اول یه طرفو روشن کن به مدت یه ربع بعد دو طرفو روشن کن مال من یه حرارت بالا داره یه حرارت پایین من یه ربع اول فقط حرارت پایینو روشن میکنم بعد از یه ریع بالایی رو‌هم همراه پایینی روشن میکنم 

اگه بالا و پایینو از اول روشن بزارم کیکم خشک و خمیری طور میشه

خداجون شکرت...💞
2728
مرسی عزیزم فقط هرکدوم ی ربع؟

اره عزیزم یه ربع اول یه طرف یه ربع اخر هر دو طرفو باهم

چون توسترا و فرها از لحاظ اندازه و دما باهم متفاوتن هر وسیله ای یه قلق خاصی داره مخصوصا توسترا واسه من قلقش این شکلیه انشاالله واسه شمام جواب بده این روش

خداجون شکرت...💞
2738
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
داغ ترین های تاپیک های امروز