من تو فرگازی میپزم به نظرت قالب کیک هم باعث میشه خمیر بشه
عزیزم کیک خیلی فوت و فن ریز داره.اگه دقت کنی عالی میشه.مثلا زرده و سفیده تا جای ممکن باید جدا بشه و سفیده ها قاطی زرده نشن.قبل از اینکه مواد کیک رو بزاری تو فر ،حتما باید فر گرم باشه.جهت هم زدن مواد و اینکه با چی هم بزنی مهمه.اینکه پیمانه هات دقیق باشه مهمه.کیفیت موادت مهمه.از همه مهم تر هم اینه که درجه ی فر دستت بیاد.گاهی درجه ای که لازمه برای پخت کیکت با اونی که تو دستورشه متفاوته
عاقبت یک روز مغرب محو مشرق میشود❤عاقبت غربی ترین دل نیز عاشق میشود🌹شرط می بندم زمانی که نه زود است و نه دیر❤مهربانی حاکم کل مناطق میشود🌹
ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکشایشالا که مشکل توهم حل بشه😘
همشو از نت نگاه میکنم اندازه میریزم.قالب کیک تفلون هس.
قالب ها باهم فرق میکنه فداتشم.مثلا اگه قالبت خیلی بزرگ باشه کیک پف نمیکنه و مثل نون میشه.اگه خیلی کوچیک باشه ممکنه خمیر بشه یا از قالب بزنه بیرون.اگه فکر میکنی قالبت مناسبه و اندازه های مواد رو هم رعایت کردی پس احتمالا درجه ی پخت رو باید عوض کنی.
عاقبت یک روز مغرب محو مشرق میشود❤عاقبت غربی ترین دل نیز عاشق میشود🌹شرط می بندم زمانی که نه زود است و نه دیر❤مهربانی حاکم کل مناطق میشود🌹