روش من اینه،،،
لوبیا چیتی رو خیس میکنی خوبب
بعدهراندازه ک میخوای میریزی تو قابلمه اب میریزی روش میزاری ی جوش بزنه تا اب سیاه و کفش بیرون بیاد بعد لوبباهارو میریز تو ابکش روش یکم اب میریزی دوباره میریزی تو قابلمه اب میریزی روش +پیاز خورد میکنی یکم کوچیک باشه خوبه +سیب زمینی نگینی یکم بزرگ خورد میکنی +زردچوبه میزاری رو گاز وقتی ی جوش زد رب میریزی دوقاشق روغن میریزی باشعله کم میزاری بپزه یکم پخت من یکم کره میریزم (پاستوریزه محلی نباشه)خوب میشه بعدیکم از اب لوبیارو ورمیدارم جدا دو سه قاشق اردم توش هم میزنم بعد دوباره میریزم تو قابلمه بعد میزارم تا قشنگ جا بیفته یکم ابش کم شد نمک فلفل ی نصفه قاشق ابلیمو هم میزنم ابش کلفت شد یکم وجاافتاد خاموش میکنم،
موقع سرو هم میتونی ابلیمو سماق روغن زیتون اگ داشتی بیاری هرکی هرچقد دوس داش برا خودش بریزه بخوره