بانو_لی_لی مدیر عضویت: 1396/11/01 تعداد پست: 4633 عنوان كدبانوها لطفا طرز تهيه فلافل خوشمزه رو بگيد | مشاهده متن کامل بحث + 107 بازدید | 38 پست مره فلافل هاي بيرون رو بده 😋😋 1398/07/26 | 14:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
حنادخترخوب عضویت: 1398/01/13 تعداد پست: 1777 ببین اب و سیب زمینی نزن ازهم وامیره. من نخود ۳۶ ساعت میخیسونم بعد با بمقدار سیر و ی فلفل دلمه ای چرخ ... اب یته استکان باید بزنی ک بکین پودر عمل بیادسیب زمینی نیمه پز هم نزنی فلافل خیلی زیادی خشک و ترد میشه
ملیسا۱۳۷۳ عضویت: 1397/11/20 تعداد پست: 20708 اب یته استکان باید بزنی ک بکین پودر عمل بیاد سیب زمینی نیمه پز هم نزنی فلافل خیلی زیادی خشک و ترد م ... من یبار سیب زمینی رنده شده زدم موقع پخت ازهم وارفت مجبورشدم تخم مرغ بزنم
حنادخترخوب عضویت: 1398/01/13 تعداد پست: 1777 من یبار سیب زمینی رنده شده زدم موقع پخت ازهم وارفت مجبورشدم تخم مرغ بزنم سیب زمینیت پخته بود ؟ سیبزمینی نپخته اب داره 😶ولی ته استکان ابو ک بزنی موادت هم همدیگرو میگیره هم فلافلت پوک میشه و راحتتر پخته میشه🙂
بانو_لی_لی مدیر استارتر عضویت: 1396/11/01 تعداد پست: 4633 ببین اب و سیب زمینی نزن ازهم وامیره. من نخود ۳۶ ساعت میخیسونم بعد با بمقدار سیر و ی فلفل دلمه ای چرخ ... فكر كنم بايد بذاري مواد سرد بشه بعد سرخ كني تا وا نره
بانو_لی_لی مدیر استارتر عضویت: 1396/11/01 تعداد پست: 4633 سیب زمینیت پخته بود ؟ سیبزمینی نپخته اب داره 😶 ولی ته استکان ابو ک بزنی موادت هم همدیگرو میگیره هم ... مرسي گلم از راهنماييت 😘😘
ملیسا۱۳۷۳ عضویت: 1397/11/20 تعداد پست: 20708 سیب زمینیت پخته بود ؟ سیبزمینی نپخته اب داره 😶 ولی ته استکان ابو ک بزنی موادت هم همدیگرو میگیره هم ... بله پخته بود باشه یبارامتحان میکنم ببینم چی در میاد ممنونم
ملیسا۱۳۷۳ عضویت: 1397/11/20 تعداد پست: 20708 فكر كنم بايد بذاري مواد سرد بشه بعد سرخ كني تا وا نره من میذارم توفریزر برامصرف چندماه
دراکولا76 عضویت: 1397/11/28 تعداد پست: 11750 خمیر وسط نون مثه فلافلهای بیرون میشه ک مزه خمیری دارن،جاش سیب زمینی نیمه پز فقط یدونه ۱۵۰ گرمی استفا ... مرسی عزیزم..ولی خمیر وسط نون باگت رو خشک میکنم بعدپودرش میکنیم...بینهایت ترد وخوشمزه میشه اصلا سفت وخمیرنیست...سیب زمینی هم میزنیم..این دستور رو از یه اشپزجنوبی گرفتیم نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد! حتی آسمون ابری شد عشق جاودانه من 💙علی💙
حنادخترخوب عضویت: 1398/01/13 تعداد پست: 1777 مرسی عزیزم.. ولی خمیر وسط نون باگت رو خشک میکنم بعدپودرش میکنیم...بینهایت ترد وخوشمزه میشه اصلا سفت ... اوووممم🙂☺