2726
ببین اب و سیب زمینی نزن ازهم وامیره. من نخود ۳۶ ساعت میخیسونم بعد با بمقدار سیر و ی فلفل دلمه ای چرخ ...

اب یته استکان باید بزنی ک بکین پودر عمل بیاد

سیب زمینی نیمه پز هم نزنی فلافل خیلی زیادی خشک و ترد میشه


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یبار سیب زمینی رنده شده زدم موقع پخت ازهم وارفت مجبورشدم تخم مرغ بزنم

سیب زمینیت پخته بود ؟ سیبزمینی نپخته اب داره 😶

ولی ته استکان ابو ک بزنی موادت هم همدیگرو میگیره هم فلافلت پوک میشه و راحتتر پخته میشه🙂

2728
خمیر وسط نون مثه فلافلهای بیرون میشه ک مزه خمیری دارن،جاش سیب زمینی نیمه پز فقط یدونه ۱۵۰ گرمی استفا ...

مرسی عزیزم..

ولی خمیر وسط نون باگت رو خشک میکنم بعدپودرش میکنیم...بینهایت ترد وخوشمزه میشه اصلا سفت وخمیرنیست...

سیب زمینی هم میزنیم..

این دستور رو از یه اشپزجنوبی گرفتیم

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
2730
پربازدیدترین تاپیک های امروز