2737
2734
یادبده لطفا

اول باید روغنت‌ رو اماده‌ کنی‌ ، مثلا اگه میخوای‌ فندق‌ بگیری یا روغن‌ امادشو‌ بخر‌ یا اینکه‌ خودت‌ روغنشو‌ بگیری‌

بعد میریزی‌ تو یه ظرف‌ روئی‌ کوچولو‌ اندازه‌  کاسه‌ ماست خوری .

بعد فیتیله‌ باید درست کنی ‌. یه تیکه پنبه‌ برمیداری‌ لولش‌ میکنی‌ شبیه‌ مداد‌ ولی‌ ضخیم‌ تر‌ . بعد با نخ‌ دورش‌ رو میپیچی‌ جوری‌ که پنبه‌ها‌ رو حسابی‌ بپوشونه‌ . 

کاسه ی روغن‌ رو میزاری‌ رو زمین‌ .یه سر فیتیله‌ رو میراری‌ تو روعن‌ سر دیگش‌ بیرون‌ باید باشه‌ . تا نصف‌ فیتیله‌ توی‌ کاسه ی روغن‌ هست‌ . 

چند تا اجر باید بزاری‌ دور کاسه‌ و سینی‌ رویی‌ رو می زاری روش . اینجاش‌ مهمه‌ باید جوری‌  بزاری‌ که اجازه رد شدن هوا باشه‌ . نه اینکه کیپ‌ باشه‌ نه اینکه‌ زیاد فاصله‌ باشه‌ 

تنظیمش‌ کن‌ دیگه‌ 

بعد که فاصلش‌ درست بود‌.

فیتیله‌ رو روشن میکنی‌ و تمام‌ .

اروم‌ اروم‌ میسوزه‌ و دودش‌ رو میده به سینی‌ 

در ضمن سینی رو به حالت برگردون‌ رو کاسه باید بزاری‌ ها‌ .

هر نیم ساعت چک میکنی اگه روغن کاسه تموم‌ شده بود باز میریزی‌ .

اگه شعله‌ فیتیلت‌ خاموش‌ شده بود یعنی درست سینی‌ رو نزاشتی‌ .

اگرم که همش سوخته ‌و تموم‌ شده بود فیتیله‌ جدید میزاری‌ توش.

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

و راستی ‌ یه لباس نخی‌ هم باید هی مرطوب کنی بزاری روی سر سینی‌

چقدسخته😐😐😐😐😐

من در نی نی سایت=آلیس در سرزمین عجایب😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐
چقدسخته😐😐😐😐😐

اره خیلی‌ 

مادرشوهرم‌ درامد‌ خوبی‌ داشت ازش‌ . ولی الان‌ دیگه نمگیره‌ .

شیشه‌ شستنشو‌ و ریختن‌ تو شیششو‌ که دیگه نگوووو‌. با قاشق مرباخوری‌ 😬

2731
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز