اول باید روغنت رو اماده کنی ، مثلا اگه میخوای فندق بگیری یا روغن امادشو بخر یا اینکه خودت روغنشو بگیری
بعد میریزی تو یه ظرف روئی کوچولو اندازه کاسه ماست خوری .
بعد فیتیله باید درست کنی . یه تیکه پنبه برمیداری لولش میکنی شبیه مداد ولی ضخیم تر . بعد با نخ دورش رو میپیچی جوری که پنبهها رو حسابی بپوشونه .
کاسه ی روغن رو میزاری رو زمین .یه سر فیتیله رو میراری تو روعن سر دیگش بیرون باید باشه . تا نصف فیتیله توی کاسه ی روغن هست .
چند تا اجر باید بزاری دور کاسه و سینی رویی رو می زاری روش . اینجاش مهمه باید جوری بزاری که اجازه رد شدن هوا باشه . نه اینکه کیپ باشه نه اینکه زیاد فاصله باشه
تنظیمش کن دیگه
بعد که فاصلش درست بود.
فیتیله رو روشن میکنی و تمام .
اروم اروم میسوزه و دودش رو میده به سینی
در ضمن سینی رو به حالت برگردون رو کاسه باید بزاری ها .
هر نیم ساعت چک میکنی اگه روغن کاسه تموم شده بود باز میریزی .
اگه شعله فیتیلت خاموش شده بود یعنی درست سینی رو نزاشتی .
اگرم که همش سوخته و تموم شده بود فیتیله جدید میزاری توش.