فلافلاتون عین مال بیرون میشه؟همون جور نرم و بافتش بازه.من یجا خوردم مثل کوکو بود.
باید وقتی نخودو چرخ میکنی کامل له نشه یکم دون دون باشه. داخلشم کاری زیاد و سیر و حتما بریزین .تا طعم بیرونو بگیره..
در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد! نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
من ۴ ساله خودم فلافل درست میکنم خیلی هم خوشمزه میشه حتی واسه بقیه هم درست میکنم موادشو همیشه هم تو فریزرم دارم ولی نخود رو نمیجوشونم فقط باید یک شبانه روز خیس بخوره مرتب ابش عوض شه بعد چرخش میکنم بقیه مواد بهش اضافه میکنم
ببین فلافل رو حداقل ۲۴ ساعت خیس کن بیشتر هم بشه بهتره ولی باید چند بار ابش رو عوض کنی که بو نگیره بعد خوب بشور دوبار چرخ کن حالا بهش سیر به اندازه ای که دوست داری اضافه کن ادویه اش هم نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز و پاپریکا کمی دارچین میخک یه کم گلپر تخم گشنیز زردچوبه به کم نشاسته ذرت و کمی هم زیره است بعد خوب هم بزن اگه دیدی چسبندگی نداره تخم مرغ یه دونه اضافه کن اگه دیدی خوبه نمیخواد اگه دیدی با تخم مرغ شل شد نشاسته ذرت بیشتر کن اگه دوست داشتی سبزی خشک هم میتونی کمی بزنی بعد روغن زیاد بریز تو یه ظرف گود بذار خوب داغ بشه بعد فلافل رو قالب بزن بنداز توش