2733
2734
عنوان

ترفندهای کدبانویی رو کم کنی+عکس😏😎😂

| مشاهده متن کامل بحث + 66900 بازدید | 461 پست
منم همینکارومیکنم ولی بازم لک میشه آبمون خیلی جرم داره حتم دارم برای اونه 


100%

 آموخته‌ام که وقتی ناامید می‌شوم خداوند با تمام عظمتش ناراحت می‌شود و عاشقانه انتظار می‌کشد که به رحمتش امیدوار شوم.  
نه گلم داخل قابلمه با مایع سفیدکننده پاک کردم.زیرش چندتا لک کوچولو داره که نمیدونم باچی پاک میشه.

سفید کننده همون واکتیسه اخه من یه عالمه واکتیس زدم نرفت😐

کسی تاحالاشعورو با خودش به گور نبرده ازش استفاده کنید .متاسفم واسه بعضیااا😒😒😒😒

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

سفید کننده همون واکتیسه اخه من یه عالمه واکتیس زدم نرفت😐

آره عزیزم همون وایتکسه....من چند تا قاشق غذاخوری مایع سفید کننده میریزم تو قابلمه بعد میزارم نهایت یه ساعت بمونه تمیز میشه...داخل ظروف سرامیکی من سفیده ...با این روش مث روز اول براق وتمیز میشن‌‌...داخل قابلمه شما چه رنگیه؟؟؟

آقا جون من هرجا چشمم به اسم مبارکت میخوره، اشکم روان میشه، قلبم به درد میاد. میگم  امکان نداره من از درگاهتون دست خالی برم. السلام علیک یاابا عبدالله الحسین(ع) 
آره عزیزم همون وایتکسه....من چند تا قاشق غذاخوری مایع سفید کننده میریزم تو قابلمه بعد میزارم نهایت ی ...

سفیده ولی من واکتیس و با یکم آب قاطی کرده بودم

کسی تاحالاشعورو با خودش به گور نبرده ازش استفاده کنید .متاسفم واسه بعضیااا😒😒😒😒
2728
من چند تا قابلمه مسی داشتم هرچی میزدم تمیز نمیشد امروز دوقاشق ارد یه قاشق نمک یه قاشق جوش شیرین ونصف ...

بنظرت این لکه های پشت قابلمه تفلون که شیار دار. هست رو هم پاک میکنه؟؟

                           « خدایا شکرت »
لطفا از اول تا آخر قرمه پختنت رو بگو خواهر  من عاشق قرمه ام ولی درست جا نمی افته هزارتا مشکل ب ...

من قورمه رو صب زود میذارم تا جابیفته.یه پیاز رو خرد میکنم و سرخش میکنم.ولی توی تفت پیاز تو خورشتا چون باید پیاز لعاب بندازه به خورشت نباید چیپسی سرخ بشه برا همین وقتی سرخ میکنم در قابلمه رو میذارم و فقط وقتی میخام هم بزنم پیاز رو درشو برمیدارم.بعد که یه کم تفت خورد گوشت رو میریزم و روی گوشت یه کم زردچوبه فلفل سیاه بعضی وقتا یه کم فلفل قرمز و نمک میپاشم(بعضیا معتقدن نمکو باید آخر اضافه کرد ولی من میگم نمک باید تو مغز گوشت بره پس باید اول اضافه کرد) و بعد هم میزنم وقتی رنگ گوشت عوض شد سبزیشو میریزم  و و یه کم باز تفت میدم با گوشت و پیاز البته خییلی کم.چون سبزی قبلا تفت خورده.بعد آب میریزم لوبیا رو هم همون موقع میریزم وقتی جوشید زیرشو کم میکنم و میذارم بپزه دو ساعت بعد یه پیاز کوچیکو رنده میکنم یه کم تفت میدم یه قاشق رب گوجه میزنم و بعد از یه خرده سرخ شدن به خورشت اضافه میکنم.دیگه وقتی خورشت تقریبا جا افتاد پودر لیمو اضافه میکنم.لیمو رو زودتر بریزی خورشت تلخ میشه.بعدش باز یه ساعت اینا میذارم بجوشه و جا بیفته.

نکته ای که تو پخت هر خورشتی باید رعایت کنی اینه نباید آبکی باشه خورشت آبکی کلا بی مزه میشه.برا پخت قورمه یه نکته ی دیگه هم که هست سبزیشه.سبزی قورمه باید اولا گشنیز و جعفریش بیشتر از تره ش باشه.ثانیا ریز خورد شه و ثالثا تو تفت سبزیش باید تو ریختن روغن دست و دلباز باشی.نمک هم بعضیا نمیزنن موقع تفت ولی من معتقدم باید بزنی.

امیدوارم توضیحم کامل باشه و بپزید و لذت ببرید


بنظرت این لکه های پشت قابلمه تفلون که شیار دار. هست رو هم پاک میکنه؟؟

نمیدونم ولی اگه منظورت زیر قابلمس بهش سیف کرمی بزن بزار یه ربع بمونه بعد قشنگ سیم بکش حسابی برق میوفته

آرزو دارم سال ۱۴۰۲تو خونه مستقل خودم باشم تا از این جنگ اعصاب خلاص شم اگه دوست داشتین واسه رسیدن به آرزوم برام دعا کنید 🌺
خوش بحالتتتت خواهر جان من ارزومه دوقلو باردارشم قرص خوردی؟

ن عزیزم ناخواسته بود اصن

امروز فهمیدم به جای یه دونه نی نی شدم مامان سه تاااا نی نی😄❤❤❤ به باباتون چه جوری بگم حالا؟؟؟😭😭😲😱
2738
همين الان پشت سرت يه دختر قد بلند با موهاي مشكي بلند و پيراهن سفيد بلنددددد وايياده داره نگات ميكنه ...

خدا بگم چیکارت کنه من تازه از فکر این چیزا اومده بودم بیرون از ترسم اومده بودم تو حیاطمون نشسته‌م الان نمیتونم پشتمو نگا کنم 😑😑😑

به بعضیام باید گفت : خودمون عَن‌یم 💩، واسه کیا اینا چُس میکنن خودشونو؟!😏🤔😄      
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

بچه ها

shoka99 | 31 ثانیه پیش
2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز