من قورمه رو صب زود میذارم تا جابیفته.یه پیاز رو خرد میکنم و سرخش میکنم.ولی توی تفت پیاز تو خورشتا چون باید پیاز لعاب بندازه به خورشت نباید چیپسی سرخ بشه برا همین وقتی سرخ میکنم در قابلمه رو میذارم و فقط وقتی میخام هم بزنم پیاز رو درشو برمیدارم.بعد که یه کم تفت خورد گوشت رو میریزم و روی گوشت یه کم زردچوبه فلفل سیاه بعضی وقتا یه کم فلفل قرمز و نمک میپاشم(بعضیا معتقدن نمکو باید آخر اضافه کرد ولی من میگم نمک باید تو مغز گوشت بره پس باید اول اضافه کرد) و بعد هم میزنم وقتی رنگ گوشت عوض شد سبزیشو میریزم و و یه کم باز تفت میدم با گوشت و پیاز البته خییلی کم.چون سبزی قبلا تفت خورده.بعد آب میریزم لوبیا رو هم همون موقع میریزم وقتی جوشید زیرشو کم میکنم و میذارم بپزه دو ساعت بعد یه پیاز کوچیکو رنده میکنم یه کم تفت میدم یه قاشق رب گوجه میزنم و بعد از یه خرده سرخ شدن به خورشت اضافه میکنم.دیگه وقتی خورشت تقریبا جا افتاد پودر لیمو اضافه میکنم.لیمو رو زودتر بریزی خورشت تلخ میشه.بعدش باز یه ساعت اینا میذارم بجوشه و جا بیفته.
نکته ای که تو پخت هر خورشتی باید رعایت کنی اینه نباید آبکی باشه خورشت آبکی کلا بی مزه میشه.برا پخت قورمه یه نکته ی دیگه هم که هست سبزیشه.سبزی قورمه باید اولا گشنیز و جعفریش بیشتر از تره ش باشه.ثانیا ریز خورد شه و ثالثا تو تفت سبزیش باید تو ریختن روغن دست و دلباز باشی.نمک هم بعضیا نمیزنن موقع تفت ولی من معتقدم باید بزنی.
امیدوارم توضیحم کامل باشه و بپزید و لذت ببرید