2726
عنوان

کیک قابلمه ای و پای سیب و اناناس ماریا ( کیک های پایه )

| مشاهده متن کامل بحث + 62075 بازدید | 1407 پست

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥

 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه 💕🌷

2728

سلام ـ ماریا جان ـ یه سوال چرا  کیک قابلمه ای من با هر دستوری که درست میکنم سنگین میشه ـ سیخ چوبی میزارم نمیچسبه  ولی داخلش بوی خامی خمیر میده و اصلا هم پف نمیکنه

خدایا فقط به امید تو. 

ماریای عزيزم سلام 

خواستم تشکر کنم از این دستور العمل فوق العاده ات .

من تو کیک و شیرینی و کلا آشپزی همیشه بیست بودم تنها مشکلم گنبدی شدن کیکم بود که هرچقدر تلاش کردم فایده نداشت .

با دستورالعمل( گذاشتن قالب تو قابلمه)  فوق العاده کیک هام پف دار و صاف صاف بدون یذره گنبدی شدن یا ترک برداشتن از آب در میاد . متشکرم از این دستور العمل عالیت

آرزوی سلامتی دارم برات  ❤

سلام

عزیزم بادستورکیک قابلمه لی درست کردم خوشمزه شد ورنگش مثل واسه شماشد

فقط کیک اصلاپف نمیکنه چندبارم گزاشتم طبق دستورتون

یعنی اگر ۷سانت ازقابلمه موادخامش باشه پختشم ۷سانته

ایرادکارم کجاست

ارسال نظر شما
2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز