1870
سلام بايستي معاينه شويد ولي كيست داريد وبايد تحت نظر متخصص دارو مصرف كنيد،،، ازاينستاي من ديدن فرماييد
سلام مجدد دوفاستون طبق دستور پزشک معالجتان استفاده کنید، این قرص ضخامت خوبی ایجاد میکند.
ضخامت اندومتر شما طبیعی است.اختلال خونریزی در طی شیردهی کاملا طبیعی است
سلام اصولاً در نیمه ضخامت آندومتر کمی بیشتر می‌شود بررسی سریال لازم دارید علائم دیگر پی سی او نیز باید در شما بررسی شود و اگر ضخامت آندومتر با توجه به شرایط شما زیاد باشد و یا خون...
بله خوبه اندازه فولیکول هم مجدد دو روز دیگه سونو بشه
سلام برای روز چهار پريودی ضخامت اندومتر ٧ يك ذره بالاس منتها شما اگر علائم ديگه ای نداريد اين قضيه ربطی به باردار شدنتون نداره چيزی كه برای بارداری شما فعلا مهمتره داشتن تخمک به ان...
مطالب اینترنت بطور کلی موضوعات رو مطرح میکنند ولی وقتی شما شخصا به پزشک مراجعه میکنید با توجه به شرایط و آزمایشات شما مشکلتون رو بررسی و درمان لازم رو انجام میدنمجدد در روز دهم یا ...
سلام ضخامت آندومتر شما طبیعی است.پولیپ باعث ضخامت اندومتر نمی گردد. بلکه هورمون های ترشحی استروژن و پروژسترون باعث ضخامت اندومتر می گردد
سلام ضخامت آندومتر خوبه اون کیست هم میتونه بقایایی از جسم زرد و نشانه تخمک گذاری باشه ولی ربطی به هم ندارن و.نمیشه از روی ضحامت آندومتر بارداری رو حدس زد
1398/01/21