سلام. ريسك متوسط ميباشد. www.dratoosabagheri.com
سلام منظورتون از آخرین مرحله سونوگرافی مشخص نیست سونوگرافی غربالگری NT فقط یک بار انجام می شود و این گفته ای که ایشان گفتند واضح نیست و ربطی به سندروم داون ندارد موفق باشید
سلام جواب آزمایش و سونوگرافی با هم ارزیابی می شود و فقط به جواب آزمایش اکتفا نمی کنیم با توجه به شرح حال شما اگر جواب ان تی و ان بی جنین نرمال است معمولا در درصد بالایی مشکلی وجود ...
سلام تمام موارد غربالگری و سونو کاملا طبیعی است
سلام و عرض ادب خدمت شما والد گرامی سندرم داون مشخصات واضحی داره حتی در نوع خیلی خفیف اون کودک چشم‌های بادامی داره، گوشاش کوچیکه، به خاطر کوچک بودن فک پایین معمولا اکثر اوقات زبونش...
سلام. اگر شرایط شرکت در جلسات کاردرمانی و گفتاردرمانی را ندارید حداقل چند وقت یکبار به کاردرمانی و گفتاردرمانی جهت آموزش مراجعه کنید. برای حرکات کتاب زیر مفید است: رشد و تقویت مها...
غربالگري اول و دوم شما كاملا نرمال است . ازمايشات غربالگري نمي توانند وجود يا عدم وجود لب شكري را تشخيص دهند .
سلام ريسك خطر اگرچه درغربالگريها ممكن است بالا گزارش شود ولي اغلب اوقات درآمنيوسنتز ريسك پايين گزارش ميشودلذا جاي نگراني نيست وبه خاطر همان درصد پايين آمنيوسنتز يا سل فري توصيه ميش...
با جواب ازمايشات به من يا پزشك خود مراجعه كنيد و وقت را تلف نكنيد . شايد نياز باشد سل فري انجام دهيد .