1145
سلام دوست عزیز با توجه به مصرف ۱۴ روزه از این دارو خیر نیازی به مصرف مجدد نیست بهتر است برای معاینه به پزشک دیگری مراجعه نمایید تا علت مشکل شما بررسی شود موفق باشید
سلام قبل از بارداری، بهتر است به پزشک برای تشخیص عفونت یا عدم عفونت مراجعه نمایید و پس از اتمام درمان برای بارداری اقدام نمایید. عفونت احتمال سقط و زایمان زودرس را بیشتر می کند. ...
سلام دوست عزیز خیر نشانه عفونت نیست و طبیعی است وجای نگرانی ندارد اگر رنگ ترشحات شما تغییر پیدا کند و بوی بدی بدهد ویا سوزش و خارش ویا التهاب واژن داشته باشید نشانه عفونت می باشد م...