سلام تا یک هفته می تواند طبیعی باشد برای درمان عفونت قارچی باید به پزشک خود اطلاع دهید تا دارو تجویز شود موفق باشید
اقدام برای ختم بارداری بر اساس جواب قطعی خواهد بود .
سلام به این سوال شما بنده پاسخ داده ام موفق باشید
سلام انجام آمنیوسنتز به علت عوارضی که دارد انجام نمی شود به جای آن باید آزمایش سل فری انجام شود تا دچار مشکل نشوید موفق باشید.
با سلام اينها كه كفتيد دليل امنيوسنتز نيست ولي براي اظهار نظر كامل شرايط وازمايش لارم است
باعددntکه گفتید،راه قطعی وتضمینی برای اثبات سلامت جنین آمنیوسنتزاست وبایداکوقلب جنین هم انجام شود
1398/09/04
تست سل فري با دقت ٩٩.٩ درصد ميتواند بگويد جنين شما مونگول است يا خير. پس بهتر است منتظر جواب تست باشيد و بلافاصله پس از اماده شدن جواب ، به پزشك خود مراجعه كنيد .
قطعابدون انجام آمنیوسنتزنمیتوان نظری داد.انجام دهید
1398/06/07
خیر..معمولا در هفته های اولCVSانجام میشه نه آمنیوسنتز...سونوی انو مالی درهر صورت نیاز هست.
1398/05/28
زمان را قبلا با پزشک معالج هماهنگ کنید بگذارید ایشان روز امنیوسنتز را تعیین کنند
1398/05/27