سلام خسته نباشید. من وضع مالی شوهرم معمولیه خونه و ماشینم داریم همسرم کارمند و تا جایی که از دتسش بر بیاد برام خرج میکنه ولی نمیدونم چرا همش لب و لوچم آویزونه و دلم چیزای بزرگتر میخواد یا هرچی که دوست دارمو چون نمیتونه بخره حس بدی بهم دست میده مثلا حس میکنم حیف شدم که همسرش شدم میدونم خیلی کارم بده ولی همش این میاد تو کلمو باهم بحثمون میشه چیکار کنم قانع باشم به داشته هام؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل لیسانس خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام و وقت بخیر
برای کمک به خودتون لیستی از داشته هاتون تهیه کنید از طرفی سعی کنید خواسته هاتون متناسب با داشته هاتون تعیین کنید که باهاشون آرامش داشته باشید