استرس و افکار منفی را چطور از خودم دور کنم؟

سلام خسته نباشید ۲۴ سالمه یه پسر نزدیک دوسال دارم الانم دوباره باردارم خانوم دکتر من زندگیم خیلی خوبه همسرمم خیلی خوبه ولی مشگلی دارم فوق العاده اذیتم میکنه استرس دارم خیال بافی چیزا منفی میکنم همش ترس دارم خیلی روحیم داغون شده یه روزی مادرم یه لقمه غذا گلوش پرید که نزدیک بود خفه بشه همش تو ذهنم مرورش میگنم صحنه ای که اتفاق افتاده هی میگم اگه خدایی نکرده اینجوری میشد اونجوری میشد خودمم خسته  شدم دختر با نشاط و‌ شوخیم ولی درونم همش استرس  و‌فکرا منفی کمکم کنید ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام
عزیزم تکنیک تنفس عمیق رو روزی سه مزتبه انجام بدید
توی روز بیکار نباشید
فعالیتهای مورد علاقه تون رو برای خودتون ترتیب بدی و انجام بدید.
جلوی افکارتون رو باایستید بلند شید موقعیت تون رو تغییر بدید. و کارهای مفید و یا لذت بخش انجام بدید
غرق افکارتون نشید فقط اجازه بدید بیاد و بره
ورزش رو دست کم نگیرید. از دکتر زنان و یا ماماهایی که توو زمینه ورزش و بارداری فعالیت میکنند کمک بگیرید