کمردرد من چه علتی داره؟

سلام.من به خاطر جوش های صورتم طبق دستور پزشک متخصص پوست کپسول نورم اسکین یا همون راکوتان رو به مدت ۳/۵ ماه خوردم اما دکتر گفته بود که باید یکسال بخورم .پوست صورتم دیگه جوشی نداره و صورت من دیگه جوش نمیزنه.یک ماه بعد از اینکه این قرص رو خوردم آزمایش آنزیم های کبددادم که آزمایش خونم نرمال بود اما کمردرد شدید گرفته بودم که حتی استخوان لگنم هم درد میگرفت که دکتر بهم گفت هفته ای یکدونه ویتامین D3 ۵۰۰۰۰ بخورم اما چون کمردردم خوب نمیشد و اونقدر شدید بود که نمیتونستم حرکت کنم یا راه برم و حس میکردم استخوان لگنم تکون میخوره کردمش هفته ای ۳ تا بالاخره کمردم بهتر شداما الان بااینکه من فقط ۳/۵ این قرص رو خوردم و دوره ی درمان رو کامل نکردم و هفته ای ۱تا۲ عدد کپسول ویتامین D3 میخورم گاهی اوقات کمردرد دارم وحتی زمانی که دراز کشیدم و میخوام که بلند بشم استخون های کمرم تکون میخورند ومن حس میکنم که جابجا میشن یا بهتر بگم انگار که لق شدند.لطفا راهنمایی کنید خیلی میترسم که مشکلم جدی باشه.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور ورزشی و حرکات اصلاحی بدن

با سلام و وقت بخیر
مصرف زیاد ویتامین D3 قطعا توصیه نمیشود و برای بررسی مشکل کمرتون هم حتما به یک متخصص ستون فقرات مراجعه کنید ‌و mri تهیه کنید.