سلام. من کلاس یازدهمم سال دیگه کنکور دارم دهم که بودم هیچ فرقی نداشت کنکور دس اینا ولی الان نگران شدم چطور میتونم جبران کنم ؟

اطلاعات تکمیلی

سن 17 جنسیت زن شغل دانش آموز وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

کاردرمانگر و مشاور تحصیلی

سلام. اول باید نگران نباشید. در سهای گذشته را کم کم  خوب بخوانید و بعد تست بزنید.  هدف  خود را از درس خواندن یادگیری علم و دانش کنید. کلیه دروسی که می خوانید به نوعی در آینده کاربرد دارند. بنابراین سعی کنید هر درس را عمقی متوجه شوید. درباره هرجمله نوشته شده در کتاب عمقی فکر کنید. به عکسها و جدولهای کتابها خوب دقت کنید. از خودتان سوال کنید منظور عکس چیست؟ و .....

بیشتر دانش آموزان جملات کتاب را حفظ می کنند . اما منظور نویسنده کتاب را درک نکرده اند. وقتی دانش آموز مفهوم را درک نکرده باشد به راحتی می توان سوالاتی طرح کرد که دانش آموز نتواند جواب دهد.

روش درس خواندن:
1- یک روز قبل از معلم
2-گوش دادن به توضیحات معلم
3-خواندن درس در همان روز تدریس معلم
4-خواندن درس در روز بعد تدریس معلم
5-خواندن درس در هفته بعد تدریس معلم
6-خواندن درس در ماه بعد از تدریس معلم
7-خواندن درس در موقع امتحان

اگر این هفت مرحله را دقیقا اجرا کنید خیلی خوب درس را یادمی گیرید و وقت هم زیاد می آورید. بر خلاف نظر مخالفان این طرح ، این روش موجب صرفه جویی در وقت می شود.