قرینه نبودن دوطرف باسن

سلام . دو طرف باسن من قرینه نیستند یعنی سمت چپ باسن من کوچکتر است و چین زیر باسن بالا است و چین زیر باسن فرورفته است اما سمت راست باسن من چین زیر باسن خیلی کم فرورفتگی دارد یا بهتر بگم که صافه و باسن سمت راست خیلی بزرگتر ازسمت چپ است و مشکل کجااست آیا باید ورزش کنم چکار کنم اعتماد به نفسم از بین رفته لطفا کمکم کنید.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور ورزشی و حرکات اصلاحی بدن

با سلام و وقت بخیر
حتما باید بررسی دقیق تر انجام شود که علت مشخص گردد. لطفا به صورت حضوری به یک متخصص ارتوپدی و یا حرکات اصلاحی مراجعه نمایید.