پیوند کلیه و بسته شدن رگ های خونی

سلام.خسته نباشید لطفا جواب بدید خیلی مهمه. من چند وقت پیش تو یه گروه تلگرامی بیماران دیالیزی با یه خانوم اشنا شدم و ماهیانه مبلغی رو برای کمک هزینه دیالیز بهش پرداخت میکنم.این خانم به من گفت که به خاطر این نمیشه پیوند انجام بده که رگ های پیوندی کلیه هاش از کار افتاده و باید خارج از کشور اول رگ هاعمل بشه بعد پیوند انجام بده.من این موضوعو با یه پرستار در میون گذاشتم میگفت همچین چیزی امکان نداره.الان من به این دختر خانم ۱۸ساله شک کردم و فکر میکنم این همه مدت دروغ گفته.لطفا جواب منو بدید تا مطمئن بشم و حقیقتو بفهمم و اگه این دختر کلاهبرداره این مبلغو برا کسی هزینه کنم که واقعا نیاز داره و خرج دیالیز میکنه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل بیکار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص ارولوژی

با سلام.
از شرحی که فرمودید امکان قضاوت مبنی بر تایید یا رد ادعا های ایشون نیست.
بهتر است کمک های خود را از طریق انجمن های خیریه دیالیز و پیوند کلیه انجام دهید.