تغذیه برای فردی که ریفلاکس معده دارد؟

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 57 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام

من خیلی جاها خوندم که سرکه سیب یا زنجبیل برای درمان ریفلاکس خوبه و این در حالیه که پزشکا تاکید میکنن در صورتی که ریفلاکس داریم هر چیزی که تند، ترش، چرب،شور هست رو مصرف نکنیم...یا مثلا یه جا خوندم گوجه، پرتقال،لیمو ترش و لیمو شیرین اصلا برای ریفلاکس خوب نیست. یا اینکه موز و سیب برای افراد ریفلاکسی مشکل ایجاد نمیکنه. افرادی که ریفلاکس دارن چه میوه هایی رو نباید مصرف کنن؟ اصلا برای این افراد مصرف میوه محدودیتی داره که مثلا فلان میوه خوبه یا نه علائم رو تشدید میکنه؟ اگه قراره این افراد غذای ترش،شور،تند،ادویه استفاده نکنن پس چی بخورن؟مصرف گردو،پسته و...درسته یا نه؟؟ لطفا راهنمایی کنید

ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

فوق تخصص گوارش

سلام
بله میوه های ترش و مزه های تند و تیز ریفلاکس را تشدید می کنند. مصرف زیاد لبنیات ریفلاکس را تشدید می کند اما مصرف متعادل آن معمولا مشکلی ایجاد نمی کند.
چای و قهوه و نوشابه های گاز دار برای ریفلاکس مضر است.
ادویه جات تند و تیز می تواند ریفلاکس را تشدید کند. بهتر است از ادویه جات به میزان حداقل استفاده شود تا کمترین تاثیر را داشته باشد.
اما علامت ها یه میزان زیادی به شدت ریفلاکس شما بستگی دارد.
برای مثال فردی با خوردن اندکی چای ممکن است دچار تشدید ریفلاکس شود و فردی دیگر خیر.
گردو و پسته به میزان متعادل مشکلی ایجاد نمیکنند اما آجیل و تخمه حجیم معده را اذیت خواهد کرد.
بنا براین بسیاری از موارد به شدت بیماری در خود ما نیز بستگی دارد.
اگر با مصرف متعادل ادویه جات معمول در غذا ریفلاکس شما تشدید نمیشود، میتوانید در حد کم از این موارد استفاده کنید.
در صورت عدم پاسخ به رعایت رژیم های خوراکی، لازم است بررسی و اندوسکوپی و درودرمانی انجام شود.