شقاق مقعد نوزاد ۸ ماهه

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 138 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام خسته نباشید

 نوزاد ۸ ماهه دارم که روز سوم بعد از تولد بخاطر زور زدن بیش از حد دچار شقاق مقعد شد چند دوره دکتر و هر کدام داروی متفاوتی تجویز کردن ولی هیچکدام اثر نداشت در ابتدا شیر خشک نان مصرف میکرد که به توصیه دکتر شیر ببلاک کامفورت مصرف میکند دوباره به دکتر گوارش نوزادان مراجعه کردم که آزمایش و سونو گرافی شکم انجام دادن و مشکلی نداشت ولی نمی‌دونم چرا شکمش درست کار نمیکنه و اکثرا با یبوست و زور زدن باعث تازه شدن زخم مقعد میشه و فقط شربت peg رو دادن بهش گاهی مدفوع شل دارن و گاهی هم ابتدای مدفوع سفت هست خیلی نگرانم از الان درد بدی رو داره تحمل می‌کنه نمی‌دونم کی قرار هست خوب بشه و چه جوری الان هم با این تعطیلات دکتر نیست تو رو خدا راهنماییم کنید لازم هست که از روش های دیگه استفاده کنیم برای مشکل

(آندوسکوپی و کلونسکوپی )یا هر راه تشخیص دیگه لازم هست انجام بدیم و آیا در تشخیص مشکل تاثیر داره

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک اطفال

سلام  موقع دفع داخل مقعد پماد انتی هموروئید استفاده کنید پوره میوه جهت یبوست استفاده کنید وفوق تخصص گوارش خانم دکتر نجفی میدان آرژانتین مراجعه کنید

تجربه شما

ممنون از پاسخگویی شما ولی من خونم شهرستان هست و تهران نیستم