مخالفت خانواده برای ازدواجم

سلام. دختر 25 ساله ای هستم که یه نامزدی ناموفق داشتم و جدا شدم در اقوام دور یه نفر اومدن خواستگاری و خانوادم اوایل موافق اومدن بودن اما چون یکی از آشناهاشون باهاش لج خانوادگی داره و بابامم با اون خانواده رفت و آمد داره نظرشون مخالف شد الان آقا پسر شغلشونو دارن خونه و...هم سن هستیم و برای شناخت میشناسمش دقیقا چون تلفنی و پیامکی باهم رابطه داریم حتی آقا پسر از دروغ های طرف مدرک اورد و بهشون نشون داد اما مغز خانوادمو طوری شستشو دادن که نمیدونم چیکار کنم. واقعا همدیگرو دوست داریم و میدونم چون یه ازدواج ناموفق داشتم دیدم واقعا بهتر شده.. خانوادم اینو نمیپسندن یه پسری که افغانی و تسنن هست رو که اومده خواستگاریم پسند کردن واقعا موندم چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام و وقت بخیر
نظر و رضایت خانواده در ازدواج خیلی تاثیر داره چون نارضایتی اونها در زندگی مشترک تاثیر میگذاره بهتر هست خانواده تون قانع کنید و بگین ملاک هاتون با ایشون بیشتر میخوره .نهایتا تن به ازدواج اجباری ندین