پرخاشگر شدن و وسواس فکری

سلام آقای دکتر. من یه دختر ۲۰ ساله هستم. تقریبا دو ساله نسبت به همه حس نفرت دارم و از همه بدم میاد به خصوص جنس مذکر. تو خانوادمون چند تا طلاق صورت گرفته و من چون خیلی بهشون وابسته هستم و علاقه زیادی دارم با مشکلات پیش اومد ضربه روحی بدی بهم وارد شده طوری که شبا تا دیروقت به مسائل و مشکلات فکر میکنم و گریه میکنم.حدود یکسال و نیمه که خیلی زود عصبی میشم داد میزنم به مامانم و بقیه پرخاش میکنم بسیار کم طاقت شدم و با کوچکترین حرفی که بهم میزنن گریه میکنم تا قبل از این دخترشاد و خنده رو خوش اخلاقی بودم.اصلا دوست ندارم از خونه بیرون برم ازهمه دوستام فاصله گرفتم ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل محصل وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام و وقت بخیر
ببینید ناراحتی در مورد مسایل پیش اومده برای عزیزان عادی هست اما ادامه اون و کنار نیومدن که برای شما اتفاق افتاده می‌تونه خطرناک بشه.سعی کنید افکارتون رو مرتب کن برای خودتون هدف تعیین کنید .در صورت ادامه حتما حضوری مراجعه کنید