سلام خسته نباشید. من یه پسر2/5 ساله دارم یک ساله هنوز دستشویی رو یاد نگرفته حرف هم میزنه ولی نمیگه با زور میبرم با زبوش خوش هم واقعا حوصله میخواد چون باید ده دقیقه فقط نازشو بکشم بعضی وقتا واقعا زیادی عصبی میشم کتک میزنم اونم گریه میکنه ولی باز بعدش میره جای دیگه دستشویی شو میکنه البته سوالم در کل این نیست پسرم نزدیک دو هفته میشه خیلی لوس ناز نارنجی سر هر چی گریه میکنه هی بهم میچسبه نمیزاره حرکت کنم بغلم میکنه بوسم میکنه حتی باباش هم حق نداره پیشم بشینه خیلی وابسته شده میترسم افسرده نشه یا وقتی خرابکاری میکنه بهش میگم دوست ندارم پسری بدی هستی بخاطر ترس از دست دادنم اینجوری میکنه؟؟؟چجوری رفتار کنم نمیخوام بزنمش میدونم کارم اشتباهه ولی واقعا عصبی میشم ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور کودک و نوجوان

سلام وقت شما بخیر
با توجه به شرایط سنی فرزندتان این اندازه لجبازی و مقاومت طبیعی است ،نباید مرتبا مقابل او قرار بگیرید و وارد جنگ و نزاع با او بشوید چون باعث می‌شود کودکتان هم بیشتر لجبازی کند و اوضاع بدتر شود.
اگر کنترل خشم ندارید ،ابتدا با خودتان این موضوع را حل کنید که هرچه بیشتر عصبانی بشوید به هیچ عنوان نمی‌توانید موضوعات تربیتی را حل کنید .
هر بار که والدین خشمگین می‌شوند، بیشتر شکست می‌خورند .
زمانی که عصبی می‌شوید برای دقایقی نفس عمیق بکشید،به کارهای خوب فرزندتان فکر کنید ،در کل به خودتان زمان بدهید تا کمی آرام شوید .
بعد سعی کنید با بازی و هیجان خواسته‌هایتان را بیان کنید و او را وادار کنید که کارهای بهتری انجام دهد.
به طور مثال دستشویی رفتن را تبدیل به یک بازی کنید و او را ترغیب کنید که انجام دهد .(کودک زمانی که در جای جای خونه دستشویی می‌کند،به شدت با مادرش لجبازی می‌کند )
علت وابستگی اش هم این است که ترسیده و شاید نیاز به توجه بیشتر دارد.
تعامل مثبت باعث می‌شود که این احساس وابستگی و چسبندگی کمتر شود .
بنابراین با کودکتان بیشتر بازی کنید،حرف بزنید ،وقت بگذرانید تا اوضاع رفتاری بهتر شود ....
با سپاس