سلام خسته نباشین من چند سالیه که بخاطر مشکلاتی که دارم قرص اعصاب مصرف میکردم دکترای مختلفی هم رفتم ولی حداقل ۱۵کیلوا فزایش وزن داشتم دوماه پیش اومدم سرخود قطعشون کردم ولی این دوماه بیش ازحد عصبی و پرخاشگر و بی خواب شدم طوری که اصلاشبا تا خود صبح خواب ندارم خواستم شما کمکم کنید ببینم قرصی هست که برای اعصاب من بخورم که باهاش چاق نشم و حالم خوب بشه و راحت بخوابم اگه هم که کاهش وزن و اشتهاداشته باشه که چه بهتر چون من الان وزنم شده ۹۲خیلی بیشتر افسرده شدم ممنون میشم که کمکی بهم کنیدچون دکتر هم تو شهرمون الان نیست به خاطر مریضی کرونا که برم پیشش؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر مشکلات جنسی

سلام، حتما داروی مناسب شرایط جسمانی و روانی شما وجود دارد، اما برای تجویز دارو ما نیاز داریم با بیمار مصاحبه کامل کنید و شرح حال بگیریم، تا تجویزمان درست و قانونی باشد.در شرایط فعلی نیز شما می توانید از خدمات آنلاین مرکز روانپزشکی ما بهره مند شوید.