علت تاخیر پریودم چیه؟

 سلام خسته نباشید من حدود ۲۵ _۲۶روز پیش رابطه داشتم و ۴تا بی بی چک به فواصل زمانی مختلف استفاده کردم و همش منفی شدن و سه هفته از رابطم گذشته بود که سونوگرافی رفتم گقت باردار نیستی کیسته الان نزدیک۶۰ روزه پریود نشدم و اینم بگم ۷ماه نامنظم میشم و ۳۲_۳۳روز از پریودی قبلیم میگذشت که رابطه داشتم و بدون دخول بوده با وجود این شرایط به نظر شما باردارم؟ لطفا کمکم کنید هیچ تجربه ای ندارم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل محصل وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام با توجه به گفته های شما  اینکه دخول انجام نشده و نتایج آزمایشات هم مشخص شده شما باردار نیستید
اما تا زمانی که پریود نشده اید رابطه بدون محافظت نداشته باشید