تفاوت اعتقادی با همسر و کنار آمدن

با سلام

من شش ماهه عقدم از یه خانواده کاملا مذهبی و خودم نیز به شخصه خیلی پایبند مسائل اخلاقی بوده ام و دختر کاملا مذهبی...همیشه در ذهنم تصور ازدواج با یک طلبه داشتم اما در نهایت با پسری ازدواج کردم که از لحاظ اعتقادی متوسط و به بعضی مسائل پایبند و به برخی ها نه...ـ

مدتی است متوجه شدم همسرم فیلم مستهجن و عکس های جنسی میبیند ولی گفته خودشان این است که نه و نمیبینم و ... یا سرچ کردم ولی ندیدم... ولی بر روی من تاثیر بدی گذاشت حتی باعث سردی و بی تفاوتیم نسبت به همسرم شد چرا که من بررویه اینگونه مساعل بسیار حساس واینکه جاری بنده نیز روسری نمیپوشید و با شوهرم راحت است و کلا اقوام ایشون باز هستن وبه شدت باعث ناراحتیه من شدن حتی چون در جشن عقدمان باعث ناراحتیم شدن به خاطر بی حجابیشان تصمیم دارم عروسی نگیرم.... که همه این مسائل مخصوصا فیلم های مستهجن باعث شد که من نسبت به ایشون سرد شم و حتی دنبال بهوونه گیری و گشتن گوشیشون و حتی نصب تلگرام روی گوشی خودم با شماره ایشون بشم...

همسرم بسیار خوش اخلاق است و با وجود غرغر و بهونه گیریای بنده کاملا صبور منتها این چند موردی که متذکر شدم باعث سردی بنده شده و تا وقتش ایشون نمازشون رو میخونن و از این قبیل کارها میکنن بسیار رفتار خوبی دارم ولی وقتی کوتاهی کنن بنده هم متاسفاته....ممنون میشم راهنماییم کنید چه جور با این اختلافا کنار بیام و چکونه حلشون کنم خصوصا درباره فیلم مستهجن به جدایی هم فکر کردم فقط برای همین موضوع

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۹ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مذهبی

سلام
باتوجه به اینکه از نظر اعتقادی باهم اختلاف دارید، ادامهٔ این مسیر برایتان مشکل می‌شود.
با ایشان صحبت کنید و از او بخواهید کاملاً جدی، خط مشیِ خودش را برای شما مشخص کند. خواسته‌‌های خود را با او مطرح‌ کنید و بگویید آیا می‌تواند این مطالب را بپذیرد یا خیر.
اینکه می‌گویید خوش‌اخلاق است؛ ممکن است الآن که در دوران عقد هستید اینگونه باشد. اما معلوم نیست در آینده چگونه رفتار کند، خصوصاً که زندگی متأهلی مسائل و مشکلات خاص خود را دارد و وقتی بچه‌ هم به میان بیاید، سخت‌تر می‌شود.
​​​​​​همین حالا تا دیر نشده به یک مشاور خوب و دلسوز و آگاه مراجعه کنید و تکلیف خود را معلوم کنید.
بنده همسر شما را ندیدم و با این یک پیام نمی‌توانم بگویم ادامه دهید یا جدا شوید. شاید در ادامهٔ مسیر ایشان با شما همراه شود و شاید نتوانید باهم کنار بیایید.
پس باید کاملاً جدی و باصداقت همهٔ مسائلی که برایتان مهم است، باهم مطرح‌ کنید و تصمیم بگیرید.
البته سعی کنید شتابزده تصمیم نگیرید.
موفق باشید.
​​​​