وابستگی همسر به خواهرش و ناراحتی من

سلام وقت بخیر من با همسرم خیلی مشکل دارم اما یه مشکل بزرگ من اینه که خیلی با خواهرش رابطه داره انقدر که به من میگه خسته ام بعد میره اتاق خواب دوساعت با خواهرش حرف میزنه یا بچش مریض میشه کاسه داغ تر از آش میشه مثلا بچه خواهرش ساعت دو نصف شب مریض بشه به شوهرمن زنگ میزنه با اینکه شوهر خودش خونست هرکاری میکنه چه مالی چه عاطفی هرکاری خواهرش بگه بمیر میمیره اما من بگم بیا برای بچت یه ماشین شارژی بخر هزار جور بازی درمیاره نخره اما خواهرش میخواد ماشین بخره نمیدونی چجوری براش در عرض یکروز خرید تازه کمبود پولشم خودش قرض داد مادر و خواهرش هرچی بگن گوش میکنه اما برای حرفا من ظاهریه دیگه از خیلی کارا خودش و خانوادش خسته شدم ☹️ چند روز پیش پسرم که دوسال و پنج ماهشه مریض شده بود برادر شوهرم بهش نوشیدنی داد من به قدری ناراحت شدم آخرسر شوهرم دست پیش گرفت و دعوا راه انداخت نمیدونم چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 29 جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام و وقت بخیر
مادر ،خواهر یا هر عضو خانواده نفر اصلی برای هر فرد برای بخش عاطفی هست و زمان لازم که همسر در کنار اونها قرار بگیره .سعی برای کم کردن ارتباط موجب بدتر شدن رابطه خود شما خواهد شد .با همسرتون صحبت کنید و بگین ناراحتی