دست بزن همسر و جدایی

سلام. بین دو راهی گیر کردم اوایل که با شوهرم نامزدم کردیم اصلا پیشم نمی اومد آخه مال یه شهر دیگه بودیم میگفتم چرا پیشم نمیای هر دفعه یه بهونه می‌آورد گذشت تا مهر ماه که عروسی کردیم یه هفته از عروسیمون گذشت بحثمون شد بهم سیلی زد خلاصه وار بگم همش الکی باهم دعوا میکنه منو میزنه دیشبم منو زد یه دندونمو شکست و داشت خفه م میکرد هر دفعه بعد دعوا مهربون میشه میاد عذرخواهی میکنه امروزم واسه اتفاق دیشب عذرخواهی کرد واقعا سردرگمم نمیدونم جدا بشم یا نه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

درود بر شما

خیلی متاسف‌م بابت این اتفاقی که بین شما و همسرتون افتاده و درک می‌کنم حال بدتون رو. توضیح ندادید که دعوای شما و همسرتون بر سر چه مواردی هست؟ و شما در اون لحظه که بحث‌تون میشه، چی میگید و چه کار می‌کنید. اما با توجه به اینکه همسرتون به صورت فیزیکی با شما درگیر میشن، میشه متوجه شد که ایشون لازم هست حتما مهارت کنترل خشم رو یاد بگیرن و تمرین کنن وگرنه ممکن هست خدای نکرده آسیب غیر قابل جبرانی به شما بزنن که با عذرخواهی نشه جبران‌ش کرد. ضمن اینکه عذرخواهی هم مراتبی داره و صرف گفتن معذرت میخوام کافی نیست. وقتی ما عذرخواهی می‌کنیم یعنی متوجه اشتباه بودن رفتار یا گفتارمون شده‌ایم. حالا میخوایم ببینیم گذشته رو چطور می‌تونیم جبران کنیم. و متعهد میشیم که در آینده، مجددا چنین رفتاری نخواهیم داشت. بهتون پیشنهاد می‌کنم به همراه همسرتون به یک زوج‌درمانگر مراجعه کنید تا دقیقا بررسی کنید که موارد اختلاف نظر شما کجا هست؟ و چطور می‌تونید اونها رو حل و فصل کنید. مهارت‌های ارتباطی رو سعی کنید با مطالعه و تمرین یاد بگیرید و فعلا تا حصول نتیجه، شرایطی ایجاد نکنید که منجر به درگیری فیزیکی بشه.

به خدای بزرگ می‌سپارم‌تون