آشنایی با فرد مطمئن و شروع زندگی

سلام من ۲۰سالمه .نیاز عاطفی دارم .دلم میخواد کنار زندگی روزمرم یه عشق پاک داشته باشم.از تابستون پارسال با هر کی آشنا میشم میبینم قصد اون آدم مثل من نیست یا صرفا دنبال رابطه جنسی یا بهم میگن رابطه ما پایدار نمیمونه یا خیانت کردن و...آدمی نیستم که دنبال پسر بازی باشم ولی دیگه انقدر شکست خوردم بدبین شدم .افسردگی دارم میگیرم .میشه من راهنمایی کنید.در ضمن خواستگاران من بالای سی سالن ؟

اطلاعات تکمیلی

سن 20 جنسیت زن شغل محصل وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام بر شما

این خیلی طبیعی هست که شما خواهان یک رابطه‌ی عاشقانه به خاطر نیازهای عاطفی‌تون هستین. اما این چیزی نیست که با دوستی بشه تامین‌ش کرد. چون همونطور که خودتون فرمودید تعهد و پایداری در چنین روابطی نیست و در نهایت یا به رابطه‌ی جنسی منجر میشن یا خیانت و ... و همونطور که باز هم خودتون فرمودید، چنین ارتباطی فقط بخشی از زندگی هست، نه تمام اون. شما بسیار جوان هستید و آینده‌ای طولانی پیش روی شماست. که می تونید براش برنامه‌ریزی کنید و زندگی‌تون رو بسازید. ضمن اینکه برای ازدواج‌تون می‌تونید بیشتر مطالعه کنید. تا دقیقا بدونید برای انتخاب همسر چه ملاک‌هایی دارید. چه خط قرمزهایی در زندگی دارید. در زمینه‌ی مهارت‌های ارتباطی می‌تونید مطالعه کنید. و برای ازدواج، از الان خودتون رو آماده کنید با یادگیری بیشتر. و در نظر داشته باشید تا آشنایی با همسر دلخواه‌تون، ممکن هست با خواستگارهای زیادی برخورد کنید که از نظر ظاهر، سن، تحصیلات، اخلاق و رفتار و ... با شما تفاوت‌های زیادی دارن که مساله‌ای طبیعی هست و در نهایت، این شما هستید که بر اساس ملاک‌هاتون تصمیم می‌گیرید با چه کسی ازدواج کنید.

به خدای بزرگ می‌سپارم‌تون