سلام خسته نباشید. فکر میکنم که دارم افسردگی میگیرم یه سالی میشه که ازدواج کردم و در این مدت کلاس خیاطی هم میرفتم و میرم به خیاطی خیلی علاقه دارم ولی انگیزه ای ندارم اوایل اینجوری نبودم خیلی خوب میدوختم و استاد میگفت من تا حالا شاگردی مثل تو نداشتم ولی الان اوضام اصلا خوب نیست حس کار کردن ندارم انگیزه ای ندارم همه تشویقم میکنن که میتونی تو به خیاطی علاقه داری ولی انگار اون حرف هارو به دیوار میگن فکر میکنم دیگه هیچ چیز نمیتونه بهم انگیزه بده بعضی وقتها میشینم گریه میکنم که چرا نمیتونم لطفا راهنماییم کنین اصلا اعتماد به نفس ندارم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۹ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام و وقت بخیر
بهتر هست برای خودتون اهداف کوتاه مدت تعیین کنید ، کارهایی که براتون لذت بخش هست رو انجام بدین فعالیت های که دوست دارین بیشتر انجام بدین