از کی سیپروترون بخورم؟

حدود ۳ ماه قرص سیپروترون کامپاند میخورم تا قبل این ماه همیشه اولین قرصم رو یکشنبه میخوردم این اخرین ماه دوشنبه خوردم الان که تموم شده اشکال نداره یکشنبه شروع کنم که البته میشه ۶ روز  میتونم یکشنبه بخورم یا باید دوشنبه شروع کنم؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

عزیزم
مصرف این قرص باید بر اساس تاریخ و سیکل قاعدگی باشه نه شنبه یکشنبه دوشنبه!
  • شبی یک قرص را به صورت منظم و سر یک ساعت مشخص مصرف کنید.
  • اولین قرص سیپروترون کامپاند را در اولین روز قاعدگیبخورید، تا روز 21 قاعدگی به مصرف دارو ادامه دهید، سپس7 روز دارویی نخورید و خوردن بسته جدید دارو را بعد از 7 روز وقفه آغاز کنید