برای رسیدن به تناسب اندام چقد زمان نیاز است؟

سلام. من 24سالمه. 160 قدم 57وزنم هستش. یک با زایمان داشتم. مشکلم بدنم هستش. البته خوبم در کل.. اما یک مقدار شکم دارم. و پایین تنه لاغری دارم در منزل ورزش میکنم. اما میخوام من راهنمایی کنید که چطور میتونم به سایز دلخواه برسم. و چه مدت زمان نیاز دارم.

اطلاعات تکمیلی

سن 24 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه و رژیم درمانی

با سلام
هر گونه توصیه ای مبنی بر نحوه کاهش وزن و کاهش سایز نیازمند داشتن تاریخچه و هیستوری فرد و مشخصات و اطلاعات فردی می باشد. بهترین راهکار برای کاهش سایز و وزن انجام ورزش منظم در کنار رژیم غذایی درست و صحیح برای کنترل وزن است.