افزایش آب دور سر جنین در بارداری

سلام خانوم دکتر

زن داداشم ۳۶ هفته بارداره. که اوایل بارداریش امنیوسنتز انجام داد وقتی جوابش اومد گفتن هیچ‌ مشکلی نداره.

۱۲/۲۱رفتن سونو انجام داد دکتر گفته که بچه دو هفته اس رشد نکرده و‌ تو‌ هفته ۳۴با وزن۲۲۰۰گرم یک دفعه متوقف میشه و امروزم رفتن واسه نوار قلب که باز گفتن مشکلی نیس.دکتر سونو اورژانسی نوشت گفتن که باید هفته دیگه ختم بارداری بزنی خدای نکرده واسه بچه مشکلی پیش میاد وباید سزارین بشن چون اب دور سرش خیلی خیلی کم شده و من چیزی نمیبینم..خواستم بپرسم وقتی نی نی به دنیا  بیاد مشکلی نداره ؟مشکل خاصی نداره؟هفته دیگه زایمان کنن بچه مشکلی پیدا نمیکنه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۸ جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام خير مشكلي نيست فقط آمپول بتامتازون بزنند،،، ازاينستاي من ديدن فرماييد