سلام. آیا شوهرم میتونه منو منع کنه از اینکه مثلا یکی دو ساعت تنهایی بیرون برم ؟ ممکنه که در اینصورت پلیس بیاد و قضیه رو (بیرون رفتن به مدت ۲ ساعت)صورت جلسه بکنه ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاوره حقوقی

با سلام. از لحاظ قانونی خروج زن به میزان متعارف و برای رفع نیازهای عادی روحی و جسمی از منزل مشترک بلامانع است و منع قانونی ندارد. چنانچه ترک منزل عرفا معنای ترک زندگی زناشویی را داشسته باشد ممکن است تبعات قانونی داشته باشد ولی خروج در حد چند ساعت در روز عرفا ترک زندگی مشترک محسوب نمی شود.
موفق باشید
موسسه حقوقی عرشی

جهت دریافت مشاوره حقوقی در خصوص موضوعات خانوادگی، مالی و مالیاتی، تامین اجتماعی، حقوق استخدامی و ... به آدرس زیر مراجعه فرمایید:
http://arshilawfirm.com/legaladvice/