از رفتارهای مادرشوهرم خسته شدم

سلام خسته نباشید. من مادر شوهرم عمم هست. مشکلی ندارم باهاش همه چیش خوبه تقریبا. ولی یه چیزی که هست اینکه که خیلی از شوهرم جلوی من و کلا در جمع تعریف میکنه و بین اون و بقیه بچه هاش خیلی فرق میذاره. مثلا هی بهم میگه نگاه کن پسرمو.نگاه کن قد و بالاشو. یا تو جمع همش ازش تعریف میکنه. یا میگه ایشالا مثل پسرم یه پسر بیاری.کلا حالم بد میشه از این رفتاراش چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

با سلام
يك موضوعي توجه ام را جلب كرد مگه اين تعريف ها بد است ؟
اينكه همسرتون انقدر محبوب باشد يا ويژگي هاي خوب داشته باشد كه مادرش از او تعريف كند چه اشكالي دارد ،اگر مادر همسرتون تنها جلو شما اين كار را ميكرد كه نشان دهد پسرش از شما سرتر و برتر است يا قصد تحقير داشت ناراحت كننده بود يا شما را قياس ميكرد با ديگران .اما احتمالا ايشون از نظر عاطفي رابطه قوي تري با همسر شما داره و به نوعي سوگلي خانواده است و نميتونن احساسات خود را كنترل كنند .
در جواب اين مدل حرفا كه مثلا پسرت شبيه پسر من باشد ميتوانيد با خنده بگوييد انشالا و رد شويد .
حساسيت نشان ندهيد چون اين رفتار باعث ازار خودتون و همسرتون ميشه .اگر واقعا انقدر اين موضوع ازارتون ميده ميتونيد كمي روابط را محدود كنيد .