مصرف لتروزل و خونریزی روشن

سلام. من چند ماهه تو اقدامم ماه پیش رفتم دکتر که گفت کیست 4 سانتی داری قرص ضد بارداری روکین خوردم خوب شد دکتر برام دوفاستون نوشت از روز چهاردهم قاعدگی بخورم و لتروزول داد که شبی دوتا بخورم.حالا 15 ام این ماه پریود شدم یعنی سه روز زودتر از موعدم و خون قاعدگیم تیره بود و روز پنجم پاک شدم ولی حالا روز هفتم از دیروز خون روشن میاد.چرا اینجوری شدم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن شغل معاون مدرسه وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام تست بارداري بدهيد وعلت خونريزي نياز به بررسي دارد،،، ازاينستاي من ديدن فرماييد