سلام من در دوره عقد هستم . ۴ ماهه که دخول داریم با کاندوم و طبیعی اما اتفاقی نیوفتاده . من تصمیم گرفتم قرص ال دی مصرف کنم روز سوم پریودم قرص و خوردم و روز ۴ با اینکه من خونریزی داشتم رابطه داشتیم . متوجه نشدیم و کاندوم پاره شده بود . تمام منی ریخت داخل من یک ربع بعدش قرص اورژانسی تنسی۱‌.۵ یدونه خوردم شب هم طبق روال ال دی و مصرف کردم آیا امکان بارداری وجود داره؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام نگران نباشید احتمال بارداری ضعیف است بهتر بود از قرص ال دی استفاده می کردید به جای استفاده از قرص اورژانسی موفق باشید.