آیا استخاره من درست بوده؟

سلام. بعد از یک سال نامزدی حقایقی رو متوجه شدم که منو به شدت نسبت به انتخابم به شک انداخت. با یک مشاور صحبت کردم مواردی را برایم روشن کردند ولی نظری در مورد ازدواج کردن ما ندادند. از طرفی به شدت به دلم افتاده که نه بگم چون مشکم سر تدین ایشون هست و ملاک مهمیه. اما خوب همه آدم ها که معصوم نیستند. هر کسی در زمینه ای ایمانش ضعیفه. چندین بار در شرایط گوناگون استخاره گرفتم (سه تا 4 بار) بد اومد(البته زمانیکه استخاره میگرفتم ته دلم واقعا میخواستم که بد بیاد) دو بار هم دو نفر از خویشان برایم استخاره گرفتند و بد اومد. با توجه به اینکه من هنوز موقعیت بیشتری برای مشاوره دارم و میتوانم از افراد بیشتری کمک بگیرم و جلسات مشاوره بیشتری داشته باشم. آیا این استخاره من صحیح بوده است؟

اطلاعات تکمیلی

سن 21 جنسیت زن شغل معلم وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور مذهبی

سلام
استخاره در جایی است که انسان با مشورت و فکر و تحقیق، مشکلش حل نشده باشد و همچنان در شک و تردید باشد. ضمناً کسی که استخاره می‌کند باید بلد باشد. دراین‌صورت یک بار استخاره کافی است و درست است.‌
نباید بیش از یک بار استخاره کنید مگر اینکه شرایط تغییر کند.
موفق باشید.